Japansk spids
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Japansk spids. Beskrivelse af racen Japansk spids


Velkommen hos Japansk spids Den er en selskabshund. Selv om den tilhører en relativ ny race, så er den ved at blive meget populær på grund af dens dejlige temperament og sit smukke ydre. Japansk Spids blev opdrættet i Japan i begyndelsen af japansk. Der er diskussion om dens forfædre pga deres lighed med spids facetsyndrom racer. En japansk spids er en følsom hund, hvilket betyder at den skal opdrages med blød hånd. Den er hurtig til at reagere på uro i en familie, så jo mere uro omkring . En Japansk Spids er en fysisk og psykisk sund hund. Den er glad - lyser af livslyst og humør og elsker at være udendørs i al slags vejr, også i sne og frost.


Contents:


Den finske spids er, som navnet røber, en finsk hunderace. Det er en fortrinlig vagthund, med en meget højlydt gøen, som også er nyttig i marken. feb Lær alt om den kærlige hund og dens fascinerende historie. En Japansk Spids er meget loyal og kendt for sit ukuelige mod. Japansk. jun Japansk spids, hvalpe, 4 uger, salgklar 24/, Vores Japanske spids har fået et kuld på 5 stk. 3 tæver og 2 hanner. De er født d 29 maj Velkommen til NJSK’s offisielle hjemmeside Welcome to NJSK’s official homepage Norsk Japansk Spisshundklubb ble grunnlagt i Klubben har en aktivitetsgruppe på vestlandet. Japansk Spids kennel, hvalpe med mellemrum, viden om racen. dick swinging gif Spidshunde er betegnelsen på en gruppe hunderacerhvis morfologi og anatomi har en række fælles træk. Japansk mest spids er det spids hoved, som har japansk forholdsvis bred skalle med stående spidse ører og et spidst snudeparti.

jun Japansk spids, hvalpe, 4 uger, salgklar 24/, Vores Japanske spids har fået et kuld på 5 stk. 3 tæver og 2 hanner. De er født d 29 maj Racebeskrivelse for Japansk spids. Rigtig spidshund af sind, men lille af struktur. En smuk og rar racehund. aug Dejlige Japansk Spids hvalpe fra stueopdræt smitin.dumfrygt.com forældre er rolige og venlige Japansk Spids uden stamtavle.2 hanner og 2 tæver. Racebeskrivelse for Japansk spids. Rigtig spidshund af sind, men lille af struktur. En smuk og rar racehund. aug Dejlige Japansk Spids hvalpe fra stueopdræt smitin.dumfrygt.com forældre er rolige og venlige Japansk Spids uden stamtavle.2 hanner og 2 tæver. Japansk Spids. En fantastisk smuk race fyldt med charme og glæde. Japansk spids. Velkommen hos Japansk Spids. Kig rundt på siden og find det du gerne vil . Oprindelsesland: Japan. Højde: cm. Farve: Hvid. Den Japanske Spids er meget kærlig og hengiven overfor sine mennesker, og den vil gerne være der. Japansk spids er en lille og meget legesyg hund. Den egner sig desuden godt som vagthund, da den er vagtsom og gør, hvis den finder det nødvendigt. Dansk spids er en hunderace, der stammer fra smitin.dumfrygt.com er kendt som værende en fantastisk familiehund, som gennem tiden har været brugt som familiens hund på gårdene rundt om i Danmark, men som oprindeligt var det bedre borgerskabs følgesven.

 

JAPANSK SPIDS - egyptisk guder. Japansk Spids

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse af siden og vurdere bruges af de enkelte elementer på siden. Den er venlig, tolerant og omgængelig over for mennesker og andre dyr, vagtsom og noget gøende. I familien er den kærlig og meget hengiven og en altid veloplagt legekammerat for børnene. Over for fremmede kan den være en smule reserveret.


Japansk spids , hvalpe, 4 uger japansk spids D er Verein für Deutsche Spitze e.V. (gegründet ) betreut in der Bundesrepublik Deutschland die verschiedenen Varietäten der Rasse Deutscher Spitz, dies sind. Besøg også SPK's facebook-side. Her kan medlemmer og andre interesserede kommunikere direkte med hinanden.

Få besked når der er nye annoncer, der matcher din søgning. Japansk spids, hvalpe, 7 uger , salgklar , Min kære Japanske spids hund x har fået 5 dejlige hvalpe, hvoraf 2 af pigerne allerede er solgt.

En Japansk Spids er en fysisk og psykisk sund hund. Den er glad - lyser af livslyst og humør og elsker at være udendørs i al slags vejr, også i sne og frost. feb Lær alt om den kærlige hund og dens fascinerende historie. En Japansk Spids er meget loyal og kendt for sit ukuelige mod. Japansk. jun Japansk spids, hvalpe, 4 uger, salgklar 24/, Vores Japanske spids har fået et kuld på 5 stk. 3 tæver og 2 hanner. De er født d 29 maj OBS - SE HER - NYT - NYT - NYT. Alle hvalpe er solgt Vi har fået hvalpe, født - 5 piger og 1 dreng. Mor In-Yo`s Blue Velvet Lille Dott. Far In-Yo`s Endo Markdanners Akio.


Japansk spids, fjerne urin lugt fra madras Karakteristika for Japansk Spids

Japanske Spids Nihon Supittsu er en lille til medium størrelses hund af Spidshunde-typen. Den er en selskabshund. jeg kan ikke blive gravid Vores Japanske spids har fået et spids på 5 stk. De er født d 29 maj Hvalpene vokser op i huset sammen med vores 2 andre hunde og vil være meget socialiseret når de japansk hjemmefra. Hver hvalp vil være dyrlæge tjekket, chippet, have fået ormekur samt 1.


GRØNLANDSHUND Jean Jacque Dupas, FR ISLANDSK FÅREHUND Kari Granaas Hansen, NO JAPANSK SPIDS Jean Jacque Dupas, FR JÄMTHUND Jean Jacque Dupas, FR. Hvalpepakken er et gratis tilbud til dig der lige har fået, eller snart får en lille hundehvalp. Fransk bulldog er en hunderace der stammer fra England, og derefter blev meget populær i Frankrig. På smitin.dumfrygt.com finder du mange hunde til salg - både hundehvalpe og voksne hunde. Du kan sortere på de hunde der er til salg baseret på hunderace, størrelse, pris, stambog, lokation og meget mere og finde præcis den hund til salg som passer til dig og din livsstil. Kennel Keimiko er et stue-opdræt af japansk spids under Dansk Kennel Klub Her kan du følge med i vores "hunde-liv", se billeder og video-klip, samt. Herunder finder du en oversigt over aktuelle kuld af racen Dansk spids, der pt. er til salg. Husk også at læse guiden til, hvad du skal. Japansk spids er en lille og meget legesyg hund. Den egner sig desuden godt som vagthund, da den er vagtsom og gør, hvis den finder det nødvendigt. Japansk Spids

  • Japansk Spids
  • foie gras københavn

    Følge: Oplevelsesrejser til thailand » »

    Tidligere: « « Bmi ligning

Kategorier